luni, 30 martie 2015

Tendinte decoratiuni si amenajari interioare 2015

Pasteluri, elemente metalice, lemn, forme geometrice, combinaţii de alb şi negru. endintele anului 2015 pentru design interior reprezinta un nou curent de reinventare a stilului clasic luxos, seninatate, reciclare creativa, versatilitate in amenajare interioara, mobilier si decoratiuni interioare. 

Culorile anului 2015 in amenajarile interioare

Ca sa poti aduce in aceeasi incapere mai multe stiluri, trebuie sa te asiguri ca ai ales si paleta cromatica potrivita pentru pereti si pardoseala. Si ce poate fi mai potrivit decat o paleta cromatica placuta si discreta care sa-ti permita sa jonglezi dupa pofta inimii cu mobila si accesoriile.


Tendinta spre relaxare se face remarcata in mai toate domeniile, iar in domeniul amenajarilor interioare relaxarea se poate induce cu ajutorul stilurilor eclectic, industrial, rustic etc. Cu alte cuvinte, se afirma mai ales stilurile de amenajare diametral opuse celor rigide care sunt definite de linii drepte, culori sobre, textile si decoratiuni pretioase.

Lemnul, piatra naturala si metalul sunt materialele vedeta ale anului ce urmeaza. Se va pune accent in special pe lemnul vechi, reciclat, dar care pastreaza dovada faptului ca nu este la prima utilizare. Insa si lemnul nobil sau esentele exotice vor fi prezente in colectiile de mobilier din 2015. La capitolul finisaje, este momentul sa decorezi unul dintre peretii casei tale in parchet sau lambriu din lemn.

In ceea ce priveste mobilierul in tendinte in acest sezon, piesele de rezistenta sunt obiectele vintage, cu un aspect uzat, realizate din lemn natural, lemn vopsit, piele crapata sau fier forjat. Sa nu uitam insa de piesele de mobilier cu design retro, care revin in forta si acum.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu