duminică, 1 martie 2015

Cum sa-ti decorezi dormitorul in stil Feng Shui


Feng Shui este o arta si stiinta straveche care s-a dezvoltat in urma cu peste 3000 de ani, in China. Este un organ complex de cunostințe care arata cum sa echilibrezi energiile din orice spatiu dat pentru a asigura sanatatea si norocul pentru cei care locuiesc ea.

Principalele instrumente utilizate intr-o analiza Feng Shui sunt Compass si Bagua. Harta energiei feng shui, sau Bagua, este o grila octogonala care contine simbolurile I Ching, oracolul antic pe care Feng Shui se bazeaza. Cunoscand Bagua din casa ta va ajuta sa ințelegi legatura din zonele specifice feng shui ale casei tale la anumite zone din viata ta.

Un bun dormitor Feng Shui este un dormitor care promoveaza un flux armonios de energie hranitoare. Un bun dormitor Feng Shui este un dormitor care te va invita, te atrage, si te va calmeaza in acelasi timp. Un bun feng shui dormitor este distractiv si placut!

Cheia pentru folosirea Feng Shui pentru a schimba viata ta si a-ti atinge obiectivele este de a sti cum sa aplici Feng Shui Ba Gua, o harta veche care prezinta fiecare domeniu de casa ta, deoarece corespunde unui aspect specific al vietii tale.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu