luni, 16 martie 2015

Cum sa creati o energie feng shui buna in living cu ajutorul culorilor


Un Feng Shui bun în camera de zi se bazează pe aceleași reguli de energie ca feng shui-ul în întreaga casă.

O camera de zi, care este curata, fara praf, dispune de aer de bună calitate și lumină de bună calitate, are un fundament bun energie din care puteți începe crearea unui bun Feng Shui. Avand un sistem de organizare clar este o necesitate pentru un bun Feng Shui în camera de zi, mai ales dacă aveți copii.

Contrar credintei populare, copiii vă pot ajuta cu păstrarea livingului curat, aceasta este doar o chestiune de organizare clară și comunicare clară, desigur. În cazul în care fiecare element din sufrageria dvs. are propriul spațiu, posibilitatea de mizerie și dezordine este mult diminuata.

Alegerea unui sistem bun de decor in stil Feng Shui pentru camera de zi necesită de obicei un pic de lucru. Cel mai bine este să începeți cu înțelegerea Feng Shui-ului Bagua, sau harta energetică a casei tale. Odată ce știi careu Bagua Feng Shui in camera de zi vei avea claritate în cea mai bună alegere de culori, forme si materiale bazate pe elementul shui feng care trebuie să fie sprijinit.

De exemplu, în cazul în care camera de zi este în Feng Shui Bagua zona de Sud, atunci este excelent pentru a decora camera de zi cu nuante de foc si elemente lemn Feng Shui. Deci culorile roșu, portocaliu, galben, violet, împreună cu verde și maro vor crea o energie feng shui excelenta.
Așa cum există culori care vă ajută să creați o buna energie feng shui in camera de zi, există, de asemenea, culori si forme, care este cel mai bine să fie evitate. În exemplul de mai sus, culorile pentru de evitat sunt culorile elementului Feng Shui de apă.

Deci, evita o prezență puternică de culori in albastru și negru pentru decorul de sud din camera de zi, dacă doriți să păstrați o buna energie Feng Shui acolo. Observați spun "o prezență puternică", ceea ce nu înseamnă, pentru a evita aceste culori complet, doar pentru a folosi cu moderație.

În încercarea de a crea cel mai bun Feng Shui decorarea pentru sufrageria dvs. să nu uitați că aveți nevoie de toate elementele de 5 Feng Shui, doar în proporții diferite, astfel încât să fiti siguri că nu elimina elementul shui feng apă în zona de sud, doar o limitează în relație cu celelalte elemente Feng Shui.

În ceea ce privește cel mai bun aranjament de mobilier pentru camera de zi, de obicei aveti nevoie de ceva experimentare pentru a învăța sa creati mai multe zone din camera de zi pentru ca toate sa aiba energie calda, confortabila, și ușor diferita. Puteti sa va uiti pe cele mai bune resurse de design interior pentru a vă ajuta să faci asta.







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu