marți, 7 aprilie 2015

Cum să mobilezi spațiile mici - Idei de decorare pentru dormitor, living, baie și bucătărie


Spațiile mici pot fi blestemul vieții oricărui proprietar. Dar ele pot fi, de asemenea, o binecuvântare în deghizare de design. Spațiile incomode, mici sunt de multe ori un catalizator pentru schimbare, forțându-vă să o) ștergeți dezordinea și b) să vină cu idei de design inteligente la care nu te-ai fi gândit altfel. De la camere mici de zi,la dormitoare, bai, bucătării și camere pentru copii, inspirați-vă din aceste sfaturi de top și idei de design pentru spații mici.

Decorarea unui apartament mic poate fi o sarcina dificila. Nu stim ce fel de mobila se potriveste, cate accesorii se pot cumpara, cat de mari sau mici ar trebui sa fie dulapurile, dar totul se invata.

Culorile folosite trebuie să fie deschise, să conducă lumina. Un spaţiu mic nu înseamnă lipsă de personalitate. Putem să îl amenajăm în funcţie de personalitatea noastră adăugând tablouri, flori şi alte obiecte decorative, însă este important să ştim cât avem voie să decorăm pentru a nu aglomera. Într-un spaţiu redus, vă recomand obiecte de decor/accesorii originale. 

Dormitor







Living







Baie





Bucatarie